Vestingstad Maastricht Stadswandeling

Vestingstad Maastricht Stadswandeling

De spannende geschiedenis van de vestingwerken ontdekken?

Met een Maastrichtse gids ontdekt u de spannende geschiedenis van de verdedigingstorens, stadsmuren en ondergrondse gangen die Maastricht eeuwenlang hebben bescherm tegen invallers. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Wandel met onze gidsen langs de vestingwerken van Maastricht

Maastricht vestingstad? Jazeker! Maastricht is als vestingstad ongekend. Door haar strategische ligging was zij een interessante stad voor vele vorsten en krijgers. Zij stonden geregeld aan de poorten van de stad zodat al de Romeinen begonnen met de bouw van de eerste muur om de stad. Daarom komt u nergens in ons land zovele vestingwerken tegen als in Maastricht. Fort Sint Pieter, de Helpoort en de kazematten zijn er de getuigen van. Maar liefst 15 eeuwen aan vestingwerken komt u tegen tijdens deze interessante wandeling. Onze gidsen vertellen met veel passie over deze prachtige bouwwerken en laten u duidelijk voelen hoe spannend het hier is geweest!

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2 uur voelt u zich Maastricht expert. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 7,95 per persoon (minimaal twaalf personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 12 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €7,95 p.p vanaf 12 personen 1,5 uur
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page"]

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

[RICH_REVIEWS_FORM]

Contact