Natuur & Stad Wandeling Maastricht

Natuur & Stad Wandeling Maastricht

Stad en natuur combineren? Onze Maastrichtse gidsen zijn gek op hun stad en op de prachtige groene omgeving rondom Maastricht. Zij nemen u graag mee op pad tijdens deze unieke rondleiding. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Maastricht

Misschien stond u een half uur geleden nog midden op het gezellige Vrijthof maar nu bent u met onze gids onderweg om de Sint Pietersberg te bestijgen. Vanaf hier heeft u een ongeëvenaard zicht op Maastricht.

We volgen de Maas, bewonderen Fort Sint Pieter en krijgen een idee waarom dit kleine stukje land al vele duizenden jaren zo geliefd is bij vele volkeren. Het waren gepensioneerde Romeinse veldheren die de heuvelrijke omgeving van Maastricht uitkozen om hun oude dag door te brengen. Wij gaan u laten zien waarom zij zo verzot waren op deze streek.

Tijdens de rondleiding komt u ook langs Kasteel Neercanne, doen we een korte stop bij een café restaurant met een schilderachtig uitzicht op de stad. Hier gaan we genieten van een stuk echte Limburgse vlaai en lekkere kop koffie. Vervolgens proberen we het kleine riviertje de Jeker bij te houden tot deze weer het stadsgebied van Maastricht betreedt.

Onze Natuur & Stad stadswandeling waarin we de Maastrichtse binnenstad combineren met de groene omgeving net buiten de stad is een ideale manier om Maastricht en Zuid Limburg te leren kennen.
Het is een aanrader voor iedereen die van natuur en stad houdt, van inspannen en ontspannen.

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 2,5 uur voelt u zich volledig uitgerust en bent u waarschijnlijk Maastricht fan. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 2 ½ uur
  • Prijs: € 26,50 per persoon (incl. vlaai & koffie) (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Locatie nabij het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €26,50 p.p (mét vlaai & koffie) vanaf 6 personen 2,5 uur
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page"]

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

[RICH_REVIEWS_FORM]

Contact