persoonlijk advies?
Bel ons: 070-4300080

Maastricht Hoogtepunten Stadswandeling

Maastricht Hoogtepunten Stadswandeling

Maastricht ontdekken?

Met een Maastrichtse gids met hart voor de stad wandelt u langs de bekendste Maastrichter bezienswaardigheden. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Wandel met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Maastricht

De basiliek van Sint Servaas, het gezellige Vrijthof, het statige stadhuis op de markt of de brug – De aw Brök – over de machtige maas.. Waarschijnlijk heeft u deze iconen van Maastricht vast wel eens voorbij zien komen op een ansichtkaart, in een nieuwsbericht of u bent er zelf geweest.

Tijdens deze wandeling gaat u ze van heel dichtbij meemaken en met de gidsen van Maastrichtse Tours zult u overrompeld raken door de vele verhalen achter deze plekken. Geen andere stad in Nederland is “meer buitenlands” dan Maastricht; ze combineert Hollandse geschiedenis met Franse, Belgische en Duitse invloeden. Een prachtige mix voor imposante verhalen.

Onze Ontdek Maastricht stadswandeling waarin we de hoogtepunten van de Maastrichtse binnenstad aandoen is een ideale manier om Maastricht te leren kennen. Maar ook wanneer u goed bekend bent met “Mestreech” zult u veel nieuws te horen én te zien krijgen.

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2 uur voelt u zich Maastricht expert. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 7,95 per persoon (minimaal twaalf personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 12 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €7,95 p.p vanaf 12 personen 1,5 uur
  • 6-19 personen 13,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 12,00 pp incl. BTW
  • Professionele prive gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip

Bedankt voor de mooie rondleiding

★★★★★
5 5 1
Beste Willem, Graag wil ik je namens mijn gezin en mij bedanken dat je ons "Mestreech" op zo een fijne manier hebt laten zien. We hebben ervan genoten en komen graag nog eens terug!

Genoeg te zien!

★★★★★
5 5 1
Wij kozen voor de hoogtepunten rondleiding omdat geen van ons echt bekend was met Maastricht. We hebben de rondleiding aan het begin van ons lange weekend gedaan en dat was een goede keuze. We hebben ontzettend veel gezien met en gehoord van onze jonge gids. Leuk om te zien dat sommige mensen zo een ontzettende passie voor hun stad hebben!

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact