Maastricht Hoogtepunten Fietstour

Maastricht Hoogtepunten Fietstour

Maastricht ontdekken? Hoe kan dat beter dan met de fiets?

Met onze Maastricht hoogtepunten fietstour krijgt u een stevige fiets en trekt u samen met onze “fietsgids” erop uit. Doordat u fietsend veel meer van Maastricht te zien krijgt dan tijdens een wandeling is de hoogtepunten fietstocht zeer geschikt om de stad in twee uur tijd te leren kennen. Zo leert u ook de prachtige stadsomwalling en de groene gebieden net buiten de binnenstad kennen.

Onze tours in Maastricht boekt u op een door u gewenste datum en tijdstip.

Fiets met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Maastricht

Maastricht aan de Maas; Romeinse stad, stad van het goede Bourgondische leven en stad met een groot industrieel verleden.  Allemaal thema’s die onze gids met liefde behandelt tijdens deze fietstocht. U verzamelt op een centrale plek waar u een stevige fiets toegewezen krijgt en daarna laat u zich leiden door onze gids. Maastricht heeft een grote historische binnenstad en vanuit het zadel valt dat pas echt op. Wij van Maastrichtse Tours hebben een veilige route ontwikkelt die voornamelijk over fietspaden en autoluwe wegen leidt.

Onze Maastricht Hoogtepunten Fietstour waarin we de hoogtepunten van geheel Maastricht aandoen is een ideale manier om een goed beeld van Maastricht te krijgen. Wij weten het zeker; na afloop stapt u met een lach op uw gezicht van de fiets af.

Deze fietstour bevat meerdere thema’s, na 2 uur heeft u het gevoel Maastricht in zijn totaliteit te hebben leren kennen. Wij kunnen uw fietstour ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 2 uur
  • Prijs: € 27,50 per persoon (incl. Fietshuur + Gids) (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf centrale locatie nabij het centrum van Maastricht

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €27,50 p.p vanaf 6 personen 2 uur
  • 27,50 pp
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip
  • Talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page"]

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

[RICH_REVIEWS_FORM]

Contact